Hui kuinka kivoja tapahtumia Helsingissä!

Julkaistu:

01.11.2013
| Kirjoittanut:

Kirjoittaessani listaa marraskuun tapahtumista sain jälleen kerran huomata, kuinka paljon hienoja tapahtumia Suomessa onkaan. Samaan hengenvetoon voi vain toivoa, että ihmiset löytävät upeat tapahtumat, joiden eteen on varmasti vuodatettu paljon hikeä ja kyyneleitä. Tässä on kiinnostavimmat poiminnat.

Kaapelitehtaalla pe 8.11. järjestettävässä HOP Helsingissä yleisö voi päästä vapaasti kokeilemaan vartin non-stop-tanssitreeneissä eri tanssilajeja huippuohjaajien johdolla: Folkjam, Flamenco, Break, Voguing, Bollywood jne. Ja mikä hienointa, tapahtuma on ilmainen! Tapahtuma tarjoaa oivan tilaisuuden päästä tutustumaan tanssilajiin, josta on pitkään haaveillut, mutta kokeiluun ei ole ollut mahdollisuutta.

Wikimedia Commos: Bin im Garten

Wikimedia Commos: Bin im Garten

Suklaan ystäviä hellitään Wanhassa Satamassa la 16.11. pidettävillä Suklaafestareilla. Tapahtuma tarjoaa seminaareja, työnäytöksiä, kursseja, tietoiskuja sekä K-18 suklaa- ja viinitastingeja. Pääset kuulemaan tiukkaa asiaa raakasuklaasta, suklaan terveysvaikutuksista sekä siitä, kuinka hyvin olut ja suklaa sopivat yhteen.

Lapsille suunnatuista tapahtumista kiintoisin on Koko perheen Barokkipäivä, joka järjestetään la 9.11. Kanneltalossa, Helsingin Kannelmäessä. Aikamatkan barokin aikakaudelle voi aloittaa kokeilemalla barokkipukuja sekä tutustumalla barokkitanssiaskeleisiin aikakauden musiikin tahdissa. Tarjolla on myös naamioaskartelua, hovinarrin nokkahuilupaja ja paljon muuta mukavaa.

Wikimedia Commons: Spektri

Wikimedia Commons: Spektri

Marraskuun tapahtumat kruunaa Aleksanterinkadun joulukadun avajaiset 24.11., jolloin pääsee virittäytymään joulutunnelmaan oikein kunnolla. Yksi suurimmista jännitysmomenteista joillekin on Stockmannin joulunäyteikkunan paljastus.

Tässä otteita marraskuun tapahtumatarjonnasta:

Skiexpo, BoardExpo, DigiExpo, Lätkä&Säbä, HifiExpo 1.-3.11.
Liikkeellä marraskuussa – nykytanssifestivaali 1.-9.11.
Monster Jam 2.-3.11.
Etnosoi! 2013 6.-10.11.
Pikku Kakkosen lastenkonsertti 6.11.
HOP Helsinki 8.11.
Koko perheen barokkipäivä 9.11.
Lasten Etnosoi! – Pienen tiikerin juhla 10.11.
Helsingin lyhytelokuvafestivaali 2013 12.-17.11.
Baltic Circle – teatterifestivaali 13.-17.11.
Ravintolapäivä 16.11.
Suklaafestivaalit 16.11.
Meidän viikonloppu: ELMA, Metsä, Kädentaito, OutletExpo, Menopeli, Lemmikki 22.-24.11.
Aleksanterinkadun joulukadun avajaiset 24.11.

KivaaTekemistä.fi on koko Suomen kattava hakupalvelu kaikelle kivalle tekemiselle. Katso lisätietoja palvelusta tästä. Liity palvelun Facebook-tykkääjäksi, niin saat nopeasti tiedon uusista blogijulkaisuistani.