Huhtikuun tapahtumatärpit: Herkuttelua, puissa kiipeilyä ja kuumailmapalloilua!

Julkaistu:

04.04.2018
| Kirjoittanut:

Olemme koonneet huhtikuun parhaimpia tapahtumia. Tarjolla on muun muassa liikunnallista tekemistä, brunsseja, kylpyläpäiviä ja jopa kuumailmapalloilua sekä musiikkia.

KEVÄISTÄ TEKEMISTÄ JA TUNNELMAA AIKUISILLE

12.–15.4. Kevätmessut (www)
Messukeskus, Helsinki

Innostu keväästä pihalla! Kevätmessuilla on mahdollisuus saada inspiraatiota ja ostaa tuotteita muun muassa kukkiensidontaan, mökkipihan suunnitteluun ja muuhun rakentamiseen.

25.4. Hyvän olon ilta (www)
Ravintola Backas, Vantaa

Backaksen kartano täyttää tänä vuonna 200 vuotta. Kaunis keväinen puistomiljöö on täydellinen paikka puistojoogalle ja saunomiselle. Edulliseen pakettiin kuuluu myös ravintola Backaksessa tarjottava kevyt päivällinen. Ilmoittautuminen etukäteen myynti@ravintolabackas.fi tai puh. 0400 153 281. Muista katsoa myös muut juhlavuoden tapahtumat!

Backaksen kartanon päärakennus juhlii juhlavuottaan. Kuvan lähde: Kivaatekemistä.fi

12.4. Wellness Day Flamingo Spassa (www)
Vantaa

Kaksi yhden hinnalla! Ohjelmassa muun muassa vesijumppaa, äänikylpyelämys ja tuote-esittelyjä sekä tarjouksia Day Span ja Span hoitolan ja Spacafen puolella.

30.4. Linnan Pallon kuumailmapallot (www)
Raasepori

Lähde vappuaattona sään salliessa kuumailmapalloilemaan! Osta paikka info@linnanpallo.fi

8.4., 15.4., 22.4. Halosenniemen yleisöopastus (www)
Tuusula

**********
Tilaa Kivaa Tekemistä -uutiskirje! Saat kiinnostavimmat sisällöt suoraan sähköpostiisi sopivasti 1-2 kertaa kuukaudessa.
Tiedät mitä kohteista kirjoitetaan. Uutiskirje on helppo perua halutessasi.
Tilaa tästä

**********

KIVAA TEKEMISTÄ AIKUISILLE TALVISEMMASSA LUONNOSSA

14.4. Ylläs-Levi-hiihtotapahtuma (www)

Hiihtotapahtuma tarjoaa niin amatööreille kuin ammattilaisillekin mahdollisuuden hiihtää pitkän matkan tuntureilla ja Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa. Tarjolla ovat 70 km:n ja 55 km:n reitit.

21.–28.4. Enontekiön pilkkiviikko (www)

Jos lumen sulaminen ei keväisin miellytä, kannattaa suunnata Enontekiölle pilkkimään. Pilkkimisestä innostuneille Enontekiön pilkkiviikko on ehdoton lopputalven tapahtuma.

KEVÄISTÄ TEKEMISTÄ KOKO PERHEELLE

21.4.–22.4. ja 28.4.–29.4. Varaslähtö kesään Seikkailupuisto Huipussa (www)
Helsinki

Seikkailupuisto Huipussa on jälleen tilaisuus haastaa itsensä talven jälkeen kiipeilemällä, tasapainoilemalla ja ryömimällä metsäympäristössä. Varaa Seikkailupuisto Huipun verkkosivuilta!

Kuva: Seikkailupuisto Huippu (Instagram)

9.4., 11.4., 23.4. KiipeilyAreenan alkeiskurssi (www)
Helsinki

Alkeiskurssi yhden illan kestävä tiivis paketti, jonka aikana opit kiipeilyyn perusteista. Varaa paikka linkistä! Ikäraja 14 vuotta.

Aluerastit (www)
11.4. Helsinki, Kivinokka
18.4. Vantaa, Länsimäen koulu
25.4. Helsinki, Vanhankaupunginkoski

Kaikenikäisille ja kaikentasoisille suunnistuksesta kiinnostuneille on tarjolla aina keskiviikkoiltaisin mahdollisuus tutustua täysin uuteen ulkoliikuntaharrastukseen tai palata tutun harrastuksen pariin pääkaupunkiseudulla. Tarjolla 7 km:n, 5 km:n, 3 km:n ja 2 km:n reittejä.

Suomen Tivoli (www)
13.–22.4. Järvenpää, Sirkuskenttä
27.4.–14.5. Jyväskylä, Hippos

Kuva: Suomen Tivoli (Instagram)

Tivoli Sariola (www)
13.4.–23.4. Lahti, Launeen tapahtumakenttä
28.4.–13.5. Turku, Kupittaa

Tivoli Seiterä (www)
5.4.– 15.4. Hyvinkää, Hakalan pallokenttä
18.4.–22.4. Helsinki, Lauttasaari, Pajalahdenpuiston kenttä
18.4.–22.4. Helsinki, Kauppakeskus Kaari
26.4.–6.5. Pori, Kirjurinluoto, Hanhipuiston P-alue

KEVÄISTÄ HERKUTTELUA KOKO PERHEELLE

14.4. Viilatehtaan Kevätjuhla(www)
Vanha Viilatehdas, Vantaa

Juhli merkkipäiviä tai vietä ihan vain keväistä lauantaipäivää nauttimalla Juhlabuffet, johon kuuluu runsaat alku- ja pääruokapöydät sekä täytekakkuja. Varaa pöytä myyntipalvelu@kuninkaanlohet.com tai puh. 09 25325300 tai Kuninkaan lohien verkkosivujen varauslomakkeella.

Kuva: Kuninkaan lohet (Instagram)

8.4., 15.4., 22.4. Kevään sunnuntaibrunssit (www)
Gustavelund, Tuusula

Nyt ehdit vielä nauttimaan kevätkauden viimeisistä sunnuntaibrunsseista Gustavelundissa Tuusulanjärven rannalla. Varaa puh. 09 273 751 tai reception@gustavelund.fi.

MUSIIKKIA KEVÄÄSEEN

7.4. Luontokeskus Haltia (www)
Espoo

Ohjelmistoon kuuluu yhden miehen orkesteri Tero Pajunen, jolta onnistuu laulaminen sekä kitaran, viulun ja nenähuilun soittaminen, ja uudella kansantanssikoreografiallaan uutta levyään julkaiseva Jussi Tarkkanen Combo. Muista myös samana päivänä konserttivieraille tarjottava tutustuminen Haltian luontonäyttelyihin puoleen hintaan!

11.–15.4 Tampere Biennale (www)
Tampere

25.–29.4. April Jazz (www)
Espoo

Kirjoittanut: Johanna Hurtig

**********
Osa artikkelin kohteista on KivaaTekemistä.fi -palvelun Tähtikohteita.

Jos haluat Tähtikohteeksi ja/tai että kerromme sinun kohteesi tarinan, otathan yhteyttä, puh. 0400 468 174 tai henri(a)kivaatekemista.fi. Olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailtamme onnistuneista kampanjoista, joita teemme ympäri vuoden. Lue lisää
KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com on koko Suomen kattava vapaa-ajan media ja hakupalvelu kivalle tekemiselle. Tykkää meistä Facebookissa ja tilaa KivaaTekemistä -uutiskirje. Uutiskirjeen tilaajana saat vinkit Suomen kivoimmista kohteista ja tapahtumista sähköpostiisi sopivasti 2-4 viikon välein.