Etsi tekemistä KivaaTekemistä.fi -palvelun avulla!

Julkaistu:

25.10.2013
| Kirjoittanut:

Mitä me tehtäis? Tällä kysymyksellä meidän viikonloppu yleensä alkaa. Emmekä varmasti ole ainoita. Mitä tehdä, missä tehdä ja onko olemassa yhtä osoitetta, josta löytäisi kaiken tiedon?

Putsaaren Piilokirkko, Uusikaupunki.

Putsaaren Piilokirkko, Uusikaupunki.

Olisi mukavaa päästä raikkaaseen syysilmaan retkeilemään ja kokeilemaan retkeilyaluetta, jossa en ole aikaisemmin käynyt. Mistä löydän tietoa nopeasti ja helposti niin, ettei koko päivä kulu sopivan luontopolun etsimiseen. Mitä teen jos en halua lähteä 50 kilometriä kauemmaksi kotoa, ja haluaisin tietää yhdellä kertaa, mitä luontokohteita sillä säteellä löytyy?

Ystävä ulkomailta on tulossa vierailulle Suomeen ja hänelle pitäisi keksiä jotain ohjelmaa. Mitä se voisi olla? Oman asuinpaikkakunnan tai lähialueen kohteista ei välttämättä ole juuri hajua. Pitää saada selville museot, nähtävyydet ja aktiviteetit. Ajatus siitä, että lähtisin kaivamaan tietoja jokaisen kunnan sivuilta erikseen, ei houkuttele.

Pitäisi myös miettiä, mitä tarjoan vieraalleni? Tarjoaisinko hänelle suomalaisia erikoisuuksia, paikallisia herkkuja vai lähitiloilla tuotettua lihaa? Entäpä minne veisin hänet ostamaan tuliaisia kotiväelleen? Mistä löydän tietoa lähiruokamyymälöistä ja suomalaista designia myyvistä tehtaanmyymälöistä?

Herkkutatti

Lomakauden lähestyessä törmätään samaan ongelmaan: mihin menisi, mitä siellä tekisi ja mitä reittiä ajaisi?

KivaaTekemistä.fi -palvelu on tehty helpottamaan sinun elämääsi. Koko Suomen kattavasta hakupalvelusta löytyy yli 2 500 kohdetta viidessä eri kategoriassa: Luonto ja eläimet, Huvitus, Shoppailu, Tapahtumat, Muut kohteet. Palvelu tuo Suomen upeat käyntikohteet yhdelle tarjottimelle!

Palvelusta voit etsiä tekemistä joko paikkakunnittain, vapaalla sanahaulla tai asettamalla maksimietäisyyden, millä säteellä tekemistä etsit. Jos sinulla on älypuhelin, voit tarkastella matkan varrella, mitä kohteita ajoreitille osuu. Palvelun avulla voi selvittää myös sen, kumpaa puolta suurta vesistöaluetta lomakohteeseen kannattaa ajaa, jos etsit kivoja kohteita matkan varrelta.

Huom! Jos huomaat, että palvelusta puuttuu jokin tiedossasi oleva mielenkiintoinen kohde, voit ilmoittaa sen maksutta lomakkeella. Riittää kun kirjoitat kohteen nimen ja paikkakunnan, niin etsimme puuttuvat tiedot ja lisäämme kohteen palveluun.

Tykkää KivaaTekemistä.fi -palvelusta Facebookissa, niin saat nopeasti tiedon uusista blogijulkaisuistani. Saat myös ensimmäisten joukossa tiedon meneillään olevista kilpailuista, joissa voi voittaa elämyslahjakortteja.