Etelässä lasketellaan vielä pitkään

Julkaistu:

25.02.2014
| Kirjoittanut:

Talma Ski, Sipoo 23.2.

Talma Ski, Sipoo 23.2.

Vaikka sää on keväistä ja tiet ovat vappuisen sulia, pääkaupunkiseudun laskettelukeskuksissa on täysi höyry päällä. KivaaTekemistä-tiimi testasi viikonvaihteessa Sipoon Talmaa. Siellä oli hyvä rinnekeli ja suksi luisti myös iltapäivällä 3,5 lämpöasteesta huolimatta.

Markkinointipäällikkö Jani Pihlajaniemi kertoi maanantaina, että kaikki 11 rinnettä ovat auki. Talma lumetti viime viikolla ja aikoo lumettaa vastakin. ”Nyt 10 vuorokauden ennuste näyttää ihan hyvältä, sillä öisin on pakkasta.

Pakkanen pysäyttää lumen sulamisen ja pääsemme todennäköisesti jopa tekemään uutta lunta”, kertoi Pihlajaniemi.

Espoon Serena Skin Ville-Veikko Kostiaisen mukaan kelit seuraavalle viidelle päivälle lupaavat puolipilvistä, päivisin 1 – 5 astetta ja öisin -1 – -5 astetta. Rinteitä pidetään Serenassa auki mahdollisuuksien mukaan pääsiäiseen asti, mutta eletään säiden mukaan.

Serena Ski, Espoo 25.2.

Serena Ski, Espoo 25.2.

Myös Serenan rinteet ovat hyvässä kunnossa. Keväiset kelit tuovat mukanaan pehmeät, vähän normaalia haastavammat lumiolosuhteet.

Eli säitä tarkkaillaan nyt jokaisen rinnekeskuksen pääkallopaikalla. Lahden Messilässä on kaikki 10 rinnettä auki, ja Vihti Skissä on viikonloppuna luvassa sekä laskettelua että golfia!

Murtsikkahiihto onnistuu pääkaupunkiseudulla Keravan Keinukalliossa, Helsingin Paloheinässä ja Mustavuoressa, Espoon Oittaalla ja Leppävaarassa sekä Vantaan Hakunilassa. Laduilla kannattaa olla lumitilanteen vuoksi tarkkana.

Talma Ski ja Serena Ski ovat KivaaTekemistä-palvelun asiakkaita ja Tähtikohteita.

ETU KivaaTekemistä-palvelun käyttäjälle: Vuokrataan kelomökki Leviltä, vko 15/2014, 300 € (ks. pdf).

KivaaTekemistä.fi on koko Suomen kattava hakupalvelu kaikelle kivalle tekemiselle. Tykkää meistä Facebookissa, niin saat nopeasti tiedon uusista kiinnostavista blogijulkaisuista (sis. kohdearvioita, -vertailuja ja menovinkkejä).