Elokuun kiinnostavimmat tapahtumat

Julkaistu:

19.08.2013
| Kirjoittanut:

Vanhat talot, rakentaminen, sisustaminen, lähiruoka, liikunta ja muoti. Näihin teemoihin liittyviä kiinnostavia tapahtumia löydät eteläisimmästä Suomesta.

Loviisan Wanhat Talot 24.-25.8.
Tapahtumassa vanhojen talojen omistajat avaavat ovensa messuvieraille. Luvassa on ihania koteja ja puutarhoja, lukuisia työnäytöksiä, seminaareja ja korjausvinkkejä. Tapahtumassa voit kuulla mm. Maikkarin ulkomaantoimittaja Helena Petäistön kertovan teestä sekä Rivieran hurmaavista huviloista. Voit myös tehdä löytöjä Vintage & Retro –myyntitapahtumassa sekä antiikkimarkkinoilla ja kokea herkuttelunautintoja maakunnan puhtaista raaka-aineista Degerby Gillen saaristolaispöydässä. Sinulla on mahdollisuus shoppailla paikallisten tuottajien ja käsityöläisten tuotteita ITU-torilla sekä kuulla Erittäin Wanhoja virsiä Loviisan kirkossa.

Maan maut -ruokatapahtuma 24.-25.8., Fiskars
Paljon pientuottajien herkkuja: lihaa, kalaa, makkaroita, vihanneksia, viljaa, marjoja, hedelmiä, säilykkeitä ja hunajaa.

Helsinki Fashion Weekend 29.8.-1.9.
Muotitapahtuma, joka esittelee syksyn ja talven vaatteet, asusteet ja kauneustrendit. Esiintyjinä mm. Sini Sabotage, Juno ja Jannika B.

Kauhajoen Ruokamessut – lähiruokaa Pohjoismaisin maustein 30.8.-1.9.
Ruokamessuilla pääsee nauttimaan herkkuhetkiä idyllisen pohjalaistalon pihapiirissä olevissa ruoka- ja kahvipaikoissa, tapaamaan vanhoja tuttuja ja tekemään hyviä ostoksia kotimaisten elintarvike- käsi- ja taideteollisuusosaajien tuotteiden parissa.

Helsinki Midnight Run 31.8.
Karnevaalitunnelmaa pimenevässä illassa juoksun merkeissä. Pimenevä ilta, kaupunkimaisema, samba sekä ainutlaatuisen loistava tunnelma!

Kampin käsityökortteli 31.8., Helsinki
Suomen käsityöyrittäjät -ryhmän järjestämä kotimaisten käsityötuotteiden ulkomyyntitapahtuma. Myytävänä on uniikkeja vaatteita, koruja, sisustustuotteita, käyttöesineitä ja paljon muuta.

Espoo-päivä 31.8.
Paljon Kivaa Tekemistä vauvasta vaariin.

KivaaTekemistä.fi on koko Suomen kattava hakupalvelu kaikelle kivalle tekemiselle. Liity palvelun Facebook-tykkääjäksi, niin saat nopeasti tiedon uusista blogijulkaisuistani. Saat myös ensimmäisten joukossa tiedon meneillään olevista kilpailuista, joissa voi voittaa elämyslahjakortteja.