Time: 0.0032 Seconds\n

Uimahalli Kuohu

Kangasala

Kohteen nimi: Uimahalli Kuohu
Osoite: Kirkkojärventie 4, 36200 Kangasala
Puhelinnro: 0400 960 536
WWW:: https://kangasalanuimahalli.fi/

Katso kartta isompana

Esittely:

Kangasalan Uimahalli Kuohussa rentoudut, kuntoilet ja pidät hauskaa! Ui itsesi kuntoon, karaistu kylmäaltaassa, vetreydy monitoimialtaassa, heittäydy liukumäkeen tai hyppää kierteellä kolmesta metristä. Kuohussa voit järjestää lasten synttäreitä, muita juhlia, TYKY-päiviä ja kokouksia. 200 000 vuosittaista asiakaskäyntiä kertovat, että Kuohu on loistopaikka!

Meillä voit kuntoilla monella tavalla: uinti, vesijuoksu, vesijumppa ohjatusti ryhmässä tai omatoimisesti, hydrospinning-pyöräily ja merenneitouinti. Samassa talossa toimii myös laadukas kuntosali. Kuohu järjestää uimaopetusta lapsille ja aikuisille ryhmissä tai yksilövalmennuksena.

Vesiliikunta tekee hyvää ja soveltuu lähes kaikille – myös ylipainoisille ja ikääntyneille. Vedessä liikkuva tuntee olonsa kevyeksi, mutta veden vastus nostaa sykkeen, kalorinkulutuksen ja aineenvaihdunnan teholukemiin. Vesiliikunta parantaa kestävyys- ja lihaskuntoa, lihasten venyvyyttä, nivelten liikkuvuutta, ryhtiä ja lihastasapainoa. Se tekee hyvää sydämelle ja hengitysteille, kohottaa mielialaa ja lievittää kipuja. Kokeile vesiliikuntaa piristävänä aamuliikuntana tai palauttavana treeninä raskaan työpäivän jälkeen.

Muokattu: 09.06.2023