Time: 0.0022 Seconds\n

Blondin kosto

Hakasalmen Huvila

Blondin kosto
Kohteen nimi: Blondin kosto
Osoite: Mannerheimintie 13b, 00100 Helsinki
Tapahtuma-aika:
22.05.2024 - 22.05.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Humoristisia ja svengaavia Broadway-lauluja legendaarisilta Hollywoodin blondeilta Mae West, Marilyn Monroe, Doris Day, Peggy Lee sekä Dolly Parton.

Konsertin kesto noin tunti, ei väliaikaa.

ARTISTIESITTELYT

Shirley Sparks on suomalainen crossover-laulajatar ja säveltäjä. Shirley toimi klassisen musiikin saralla 25 vuotta laulaen liedejä ja oopperaa, ja vuodesta 2015 lähtien hän on keskittynyt kevyeen amerikkalaiseen 1900-luvun alun Trad. Pop & Swing-musiikkiin. Hänen monipuoliseen repertuaariinsa kuuluvat myös mm. ranskalaiset chansonit ja englantilainen musikaali. Duo-esiintymisten ohella Shirley luotsaa omaa yhtyettään Golden Hollywood Band. Viime vuosina hän on alkanut säveltää yhä enenevässä määrin omaa lauluohjelmistoa, joka yhdistää elementtejä klassisesta sekä populaari- että musikaalimusiikista. Hänen toinen musiikkialbuminsa Dreams of a Butterfly julkaistiin elokuussa 2023.
www.shirleysparksmusic.com

Antti Sarpila
on lukuisia jazzpalkintoja saanut ja kymmeniä levyjä julkaissut, kansainvälisesti tunnettu suomalainen klarinetisti, saksofonisti ja pianisti, joka esiintyy aktiivisesti sekä Suomessa että ulkomailla 1900-luvun alkupuolen Dixieland-, Swing- ja Classic Jazz -ohjelmistoilla. Sarpila on uransa aikana esiintynyt lukuisilla jazzfestivaaleilla ja konsertoinut ympäri maailmaa, mm. New Yorkin Carnegie Hallissa ja Moskovan Novaja Operassa sekä esiintynyt vierailevana solistina Count Basie Orchestrassa ja Metropole Orchestrassa.
www.anttisarpila.com

Muokattu: 15.05.2024