Time: 0.0009 Seconds\n

JUKOKLUBI: Kielo Kärkkäinen ja Liila Jokelin

Teatteri Vanha Juko, Sali

JUKOKLUBI: Kielo Kärkkäinen ja Liila Jokelin
Kohteen nimi: JUKOKLUBI: Kielo Kärkkäinen ja Liila Jokelin
Osoite: Rautatienkatu 13, 15110 Lahti
Tapahtuma-aika:
28.09.2024 - 28.09.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Illan aloittaa teatteritaiteilija ja laulaja-lauluntekijä Liila Jokelin, jonka rosoisissa laulelmissa yhdistyvät eri musiikkityylit melankolisesta folkista bluesiin, rockiin ja slaavilaistunnelmiin. JukoKlubilla Jokelin esiintyy duona veljensä Jantso Jokelinin kanssa.

Helmi Levyt julkaisi marraskuussa 2019 Jokelinin esikoisalbumin ”Kaamos on huono esileikki”. Keväällä 2023 ilmestynyt toinen albumi ‘’Saapuu sankarina kevät’’ on matka kohti toivoa ja kuulaampia maisemia. Ne löytyvät lopulta saman hämärän takaa, joka ajoi kertojan matkalleen.

Kielo Kärkkäinen on lumoava laulaja ja lauluntekijä, jonka syvä ja monivivahteinen ääni kutkuttelee ihmisyyden syvimpiä sopukoita. Teatterimuusikoksi opiskellut Kärkkäinen on työskennellyt paljon myös teatterin parissa, mikä tuntuu läsnäolossa ja ilmaisuvoimassa lavalla.

Neljän folk/jazz-sooloalbumin, kahden Belize-yhtyeen espanjankielisen albumin ja lukuisten äänitevierailuiden takaamalla taituruudella Kärkkäinen saa punottua lauluunsa sellaista intensiteettiä, joka vangitsee yleisön aloilleen kuuntelemaan.

Kärkkäisen upeasti soiva yhtye (Matti Salo, kitara; Mirva Ormin, basso, viulu, laulu; Simo Laihonen, rummut) on ilmavasti Kielon lauluja tulkitseva ja moniin musiikinlajeihin taipuva orkesteri, joka antaa laulujen virrata vapaasti mutta määrätietoisesti.

JukoKlubilla bändit ja artistit aloittavat soittonsa ohjelmistossa ilmoitetulla kellonlyömällä. Huomioithan, että saliin ei pääse enää keikan alettua.

Musiikista nautitaan istumakatsomossa ilman häiriötekijöitä.

JukoKlubien keikat ovat ikärajattomia.

Muokattu: 27.04.2024