Time: 0.0025 Seconds\n

Frontline Forum

Olavinlinna

Frontline Forum
Kohteen nimi: Frontline Forum
Tapahtuma-aika:
01.08.2024 - 02.08.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Tervetuloa Frontline Forumiin Savonlinnaan – keskustelutapahtumaan, joka on täynnä inspiroivia tarinoita ja voimaannuttavia näkökulmia ilmastonmuutoksen haasteiden voittamiseen sekä kestävien yhteisöjen ja yhteiskuntien rakentamiseen.

Ensimmäisen päivän 1.8.2024 ohjelma keskittyy suomenkielisiin esityksiin, jotka pureutuvat ilmastonmuutoksen ratkaisuihin ja ihmisten mahdollisuuksiin edistää ilmastoviisasta toimintaa. Keynote-puhujana kuulemme innostavan ilmastoaktivisti Niklas Kaskealan, ImpactOffice:n perustajan, jakavan näkemyksiään ja kokemuksiaan. Hänen inspiraationsa kannustaa meitä kaikkia rakentamaan kestävämpää liiketoimintaa ja tulevaisuutta.

Toisen päivän 2.8.2024 ohjelmaa hallitsee englanninkielinen keskustelu kestävien yhteisöjen ja yhteiskuntien rakentamisesta. Keynote-puhujana meillä on ilo kuulla CEO Traci Fentonin, WorldBlu:n perustajan, kansainvälisesti uraauurtavia ajatuksia. Hänet on palkittu ansioistaan johtamisajattelun alalla ja tunnustettu erinomaisia tuloksia saavuttavana uudistajana Game Changer Award -palkinnolla. Traci jakaa näkemyksiään siitä, miten voimme yhdessä luoda organisaatioita ja yhteisöjä, jotka innostavat ihmisiä ja kukoistavat kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Frontline Forum toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Savonlinnan Oopperajuhlien kanssa ja tapahtumalipun ostavat saavat pääsyn 1.8. ja 2.8. päiväohjelmaan ja samalla paikan 1.8. illan huikeaan Myyty Morsian oopperaan. Hankkimalla VIP lipun he nauttivat oopperasta aitiopaikalta ja saavat ekslusiivista tietoa siitä, mitä kulissien takana tapahtuu. Tarjolla on myös joukko vain yhden päivän ohjelmaan oikeuttavia lippuja.

Frontline Forum on tilaisuus oppia, inspiroitua, verkostoitua ja viihtyä – yhdessä voimme rakentaa tulevaisuutta, joka on kestävä, vastuullinen ja innostava. Tule mukaan muutoksen tekijöiden joukkoon ja nauttimaan maailman luokan oopperaelämyksestä!

Lue lisää tapahtuman kotisivulta osoitteesta www.frontlineforum.fi ja tule osaksi yhteisöämme myös sosiaalisen median kanavissa (Instagram, Facebook ja LinkedIn).

***
- Frontline Forum 2024: VIP 1.-2.8.2024
(sis. oopperalipun aitiossa Myyty Morsian 1.8. esitykseen.)

- Frontline Forum 2024: 1.-2.8.2024
(sis. oopperalipun riveiltä 10-12 Myyty Morsian 1.8. esitykseen.)

- Frontline Forum 2024: 1.8.2024 (ei sisällä oopperalippua)

- Frontline Forum 2024: 2.8.2024 (ei sisällä oopperalippua)

Oopperaliput toimitetaan erikseen kahden päivän lipun ostaneille sähköpostiin.
Lipunmyynti lippu.fi kanavissa päättyy 31.7.2024 klo 23.59.


Muokattu: 12.05.2024