Time: 0.0020 Seconds\n

Lohengrin

Olavinlinna

Lohengrin
Kohteen nimi: Lohengrin
Tapahtuma-aika:
05.07.2024 - 18.07.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Richard Wagner
Lohengrin


Vihdoinkin – Karita Mattilan oopperadebyytti Savonlinnan Oopperajuhlilla. Hän on viekas papitar ja syvä-ääninen juonittelija Wagnerin täyteläisessä Lohengrinissa. Ja mitä suomalaisjuhlaa ilta onkaan, sillä nimiroolissa laulaa tämän hetken kansainvälisesti menestynein tenorimme Tuomas Katajala.

Wagnerin myyttinen taideteos on satu utopian ja todellisuuden suhteesta. ”Se on lapsen unelma ehjästä, sovitetusta maailmasta. Maailma on uneksinut siitä satoja kertoja ja on uneksiva vastakin yhä uudestaan. Teoksen aiheena on tämä ihmisen kaipuu – ja tuskallinen tietoisuus siitä, ettei se voi koskaan toteutua”, sanoo ohjaaja Roman Hovenbitzer.

Lisätietoja teoksesta: https://operafestival.fi/ohjelmisto/lohengrin/

Esityskieli: saksa

Tekstitys: suomeksi ja englanniksi

Esityksen kesto n. 4 h 30 min, 2 väliaikaa

Lapset ja opiskelijat edullisemmin oopperaan
Peruslippujen kaikista hintaryhmistä voit ostaa myös opiskelija- ja lastenlipun –25% (lapset alle 16-vuotta).

Joustolippu

Joustava lippu oikeuttaa vaihtamaan samanhintaiseen tai kalliimpaan lippuun saman tai toisen teoksen esitykseen myyntitilanne huomioiden. Lippu on vaihdettava viimeistään 31.5.2024 mennessä. Kalliimpaan lippuun vaihdettaessa asiakas maksaa välisumman. Palvelupalkkio peritään lipun vaihtamisen yhteydessä. Aiemmin maksettuja palvelupalkkioita ei hyvitetä. Joustavan lipun voi vaihtaa Savonlinnan Oopperajuhlien toimiston kautta, puh. 015 476 750.

Lue lisää: oopperajuhlat.fi

Muokattu: 09.05.2024