Time: 0.0015 Seconds\n

Peter Bence

Olavinlinna

Peter Bence
Kohteen nimi: Peter Bence
Tapahtuma-aika:
14.07.2024 - 14.07.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Savonlinnan oopperajuhlille konsertoimaan saapuu virtuoottinen unkarilainen pianotaituri Peter Bence. Hän on pianon villikko, jonka kansainvälinen suosio räjähti, kun hän videoi ohimennen kaksi sovitusta Michael Jacksonin kappaleista ja julkaisi ne YouTube-tilillään. Viikossa videoita oli katsottu 10 miljoonaa kertaa.

Hän ei vain soita pianoa, vaan musisoi flyygelin ääressä sen kaikissa mahdollisissa merkityksissä. Välillä kuulostaa kuin yhden soittimen sijasta näyttämöllä olisi kokonainen orkesteri. Klassisen musiikin koulutuksen saaneen Bencen konserteissa kuullaan 1800-luvun pianon rocktähden Franz Lisztin hengessä tehtyjä sovituksia aikamme hiteistä Michael Jacksonista Queeniin ja Siaan.

Lisätietoja konsertista


Lapset ja opiskelijat edullisemmin oopperaan
Peruslippujen kaikista hintaryhmistä voit ostaa myös opiskelija- ja lastenlipun –25% (lapset alle 16-vuotta).
Joustolippu
Joustava lippu oikeuttaa vaihtamaan samanhintaiseen tai kalliimpaan lippuun saman tai toisen teoksen esitykseen myyntitilanne huomioiden. Lippu on vaihdettava viimeistään 31.5.2024 mennessä. Kalliimpaan lippuun vaihdettaessa asiakas maksaa välisumman. Palvelupalkkio peritään lipun vaihtamisen yhteydessä. Aiemmin maksettuja palvelupalkkioita ei hyvitetä. Joustavan lipun voi vaihtaa Savonlinnan Oopperajuhlien toimiston kautta, puh. 015 476 750.

Lue lisää

Muokattu: 13.05.2024