Tämä uudenvuoden toiveesi voi toteutua!

Julkaistu:

30.12.2013
| Kirjoittanut:

KivaaTekemistä.fi –sivusto saatiin kovan työn jälkeen hienosti pystyyn kesäkuussa yhdessä mainostoimisto Mediaportaan kanssa.

Sari ja ilmapallot

Kesä oli aktiivisten live-kampanjoiden aikaa pääkaupunkiseudun isoissa keskuksissa ja Keski-Uudellamaalla. Koko maan kuluttajille uutta näppärää kivan tekemisen hakupalvelua ja blogia on tehty tunnetuksi erityisesti Facebook-markkinoinnilla.

Kiitos teille kaikille 600 fanille, jotka uskotte, että Suomesta voi tehdä helpomman paikan löytää kivaa tekemistä. Palvelu on tehty teitä varten ja teidän elämää helpottamaan. Palvelu on tietenkin myös teitä varten, jotka ette käytä Facebookia.

Palvelu tarvitsee kivojen kohdevinkkien ohella myös rautaista faktaa sisältäviä kohdevertailuita, joiden avulla loman suunnittelu käy paljon helpommaksi. Muun muassa huvipuistoja, teemapuistoja ja hiihtokeskuksia on vertailtu omissa artikkeleissa, jotka löytyvät blogin ”Kohdearviot ja -vertailut” -kategoriasta.

Mitä? Missä kivaa tekemistä???

Mitä? Missä kivaa tekemistä???

Tarve löytää kiva käyntikohde tulee usein yllättäen esimerkiksi lomareissulla. Siksi KivaaTekemistä.fi –sivusto kannattaa tallentaa oman selaimen suosikkeihin kännykkään ja tietokoneelle.

Suunnittelemme parhaillaan ensi vuoden painotuksia ja niissä Sinun sanasi on tärkein. Mitkä jutut tai kohteet kiinnostivat ja kiinnostavat juuri sinua eniten. Mikä teki sivustosta mielenkiintoisen? Mihin toivot parannuksia hakupalvelussa, blogiteemoissa tai jossakin ihan muussa?

Voit pudottaa uudenvuoden toiveesi haltijattarella joko palautelomakkeen kautta tai sähköpostilla: sari@kivaatekemista.fi. Kaikkiin toiveisiin vastataan ja toiveilijoiden kesken arvotaan yllätyspalkintoja.

Tehdään vuodesta 2014 vielä parempi kivan tekemisen ja ihanien kohteiden löytämisen vuosi. Kiitos palvelun käyttäjille, blogin lukijoille, media-asiakkaille, tsemppareille ja kumppaneille kuluneesta vuodesta 2013!

KivaaTekemistä.fi on koko Suomen kattava hakupalvelu kaikelle kivalle tekemiselle. Tykkää meistä Facebookissa, niin saat nopeasti tiedon uusista kiinnostavista blogijulkaisuista (sis. kohdearvioita, -vertailuja ja menovinkkejä).