Serena Ski voitti Etelä-Suomen hiihtokeskusvertailun

Julkaistu:

27.12.2013
| Kirjoittanut:

Säät eivät totisesti ole olleet Etelä-Suomen hiihtokeskusten puolella tämän laskettelukauden alkutaipaleella: vesisadetta ja plussakelejä… Huonosta lumitilanteesta huolimatta laskettelemaan pääsee Espoon Serena Skissä, joka on myös valittu Etelä-Suomen hiihtokeskusvertailun ykköseksi. Serena Ski loistaa monipuolisella tarjonnallaan: Serenasta löytyy koko perheelle sopivien laskettelurinteiden lisäksi Pohjoismaiden suurin sisävesipuisto, Serena Ice Cross Downhill -alamäkiluistelurata sekä tasokas snow park.

Kuva: Serena Ski

Kuva: Serena Ski

SERENA SKI, Espoo

Liput: 29 eur (päivä). Alle 12-vuotiaat ja eläkeläiset: 26 eur, alle 6-vuotiaat vanhemman seurassa olevat kypäräpäät maksutta
Rinteet: 6
Hissit: 6 (sompa- ja köysihissi, ankkurihissejä)
Uutta: täysin uudistunut lasketteluvälineiden ja -vaatteiden pro-shop
Ruokapaikat: Ravintola Granina
Majoituspalvelut: Serenan vuokramökit, lähiseudun hotellit
Erityistä: Serenasta löytyy Suomen ensimmäinen ja ainoa alamäkiluistelurata (pituus 320 m, josta viim. 120 m aloittelijoille). Nuorilla laskettelun tai lumilautailun harrastajilla on mahdollisuus osallistua Serenassa Ski and Ride Campille, jossa voi kokeilla Parkkia sekä kuulla ja testata Pron mukana temppuja ja hyppyjä. Alueella myös Pohjoismaiden suurin sisävesipuisto.

— MAINOS: TUTUSTU UUTEEN KIVAA TEKEMISTÄ.FI -HAKUPALVELUUN: MUKANA YLI 2 500 LUONTO-, HUVITUS-, SHOPPAILU- JA TAPAHTUMAKOHDETTA. —

Hiihtokeskuskyselyymme vastanneista rinnekeskuksista nousivat uudistusten myötä esiin myös Messilä Lahden lähellä ja Ellivuori Pirkanmaalla.

MESSILÄ, Hollola

Liput: 37 eur. Alle 12-vuotiaat ja eläkeläiset: 26 eur, alle 6-vuotiaat vanhemman seurassa olevat kypäräpäät maksutta
Rinteet: 10
Hissit: 9 (sis. matto- ja sompahissi sekä ankkurihissejä)
Uutta: uusi 600 m pitkä rinne sekä keittiö- ja myyntikonseptinsa uusinut ravintola Bistro
Ruokapaikat: 2 ravintolaa, 1 kahvila
Majoituspalvelut: Kartanohotelli Messilä (aittoja, mökkejä, hotellihuoneita)
Erityistä: hiihtokeskuksessa Pikkukylä, jonka mattohissiä saavat käyttää myös pulkkailijat (aluelippu 6-10 eur), KaveriMaanantai: Joka arkimaanantai iltamäkeen kaksi yhden hinnalla

ELLIVUORI SKI CENTER, Sastamala

Liput: 32 eur. Alle 12-vuotiaat ja eläkeläiset 27 eur, alle 7-vuotiaat vanhemman seurassa olevat kypäräpäät maksutta
Rinteet: 6
Hissit: 6
Uutta: lasten rinnettä on laajennettu ja valaistusta parannettu, vuokraamossa on uudet kalusteet ja se on täysin remontoitu
Ruokapaikat: rinnekahvio, useita ravintoloita Hotelli Ellivuoren puolella
Majoituspalvelut: Hotelli Ellivuori (mökkejä, hotellihuoneita), alueella myös VuoriCaravan

Vertailussa on ilmoitettu lippujen hintojen osalta ainoastaan päivälippujen hinnat lippukassalta ostettuna. Tarkemmat tiedot lippujen hinnoista sekä avoinna olevista rinteistä löytyvät hiihtokeskusten omilta nettisivuilta.

Muita eteläisen Suomen merkittäviä hiihtokeskuksia ovat Vihti Ski, Sappee Pälkäneellä, Tahko Kuopiossa, Laajis-Laajavuori Jyväskylässä, Koli Lieksassa, Häkärinteet Hankasalmella sekä Jämsän Himos. Pohjois-Suomen hiihtokeskusvertailu julkaistiin palvelussa 7.11.

Serena Ski on valittu samalla KivaaTekemistä.fi -palvelun Kuukauden kohteeksi sisältäen myös maksetun näkyvyyden palvelun etusivulla. Kaikki Etelä-Suomen hiihtokeskukset eivät vastanneet kyselyyn.

KivaaTekemistä.fi on koko Suomen kattava hakupalvelu kaikelle kivalle tekemiselle. Tykkää meistä Facebookissa, niin saat nopeasti tiedon uusista kiinnostavista blogijulkaisuista (sis. kohdearvioita, -vertailuja ja menovinkkejä).