Kuukauden kohde: Femmatori on kirpputorien kingi!

Julkaistu:

04.10.2013
| Kirjoittanut:

Kukapa ei kirppareista tykkäisi, Femmatorista puhumattakaan. Keski-Uudellamaalla Tuusulassa sijaitseva Femmatori on kirpputorien ystävän aarreaitta. Yrityksellä menee niin hyvin, että toinen samanmoinen, mutta hippasen suurempi Femmatori perustettiin hiljattain myös Riihimäelle. Väkeä lappaa jopa Kotkasta saakka. Viereisen ruokakaupan myyjäkin totesi taannoin: ”Jaahas, se on taas Femmatori avannut ovensa tälle päivälle”. Ja sen kyllä huomaa: parkkipaikka täyttyy autoista ja oven takana odottelee mukavan kokoinen joukko ihmisiä.

Femmatori

Mikä tekee Femmatorista suositun?
Myyntipöytien määrä lähentelee kolmeasataa, myynnissä oleva tavara on laadukasta ja monipuolista. Pöytävuokra on kohtuullinen. Tavara menee hyvin kaupaksi, koska asiakasvirtaa on paljon. Usein siellä näkee myös venäjänkielisiä asiakkaita, joilla on ostoskärryt täpösen täynnä. Jos pieneksi jääneiden kurahanskojen tilalle on saatava nopeasti suuremmat, poikkean Femmatorille ja ongelma on ratkaistu. Harvemmin lähden Femmatorilta tyhjin käsin.

Femmatori

Löytyy sieltä lasten leikkinurkkaus ja kahviokin sekä luonnollisesti wc ja sovituskopit. Kassajärjestelmä on niin viimeisen päälle, että tavaroihin voi laittaa viivakoodilliset hintalaput. Arvokkaammille tavaroille on vuokrattavissa varashälyttimiä.

Parannettavaakin toki löytyy. Sovituskoppeihin olisi hyvä hankkia kunnolliset verhot. Tällä hetkellä koppien laidat ovat täynnä purkkaa, joiden avulla asiakkaat ovat epätoivoisesti yrittäneet saada verhot pysymään kiinni myös sivuilta. Omistaja kertoi Tuusulan Femmatorilla olevan pienimuotoisia laajennussuunnitelmia. Toivottavasti sovituskoppien ehostaminen on suunniteltu toteutettavan samassa yhteydessä.

Yhteystiedot

Femmatori Tuusula
Moukarinkuja 2, 04300 Tuusula
Puh. 09 2741 353
Aukioloajat: ma klo 12-20, ti-pe klo 10-18, la-su klo 10-15

Femmatori Riihimäki
Etelän Viertotie 1, 11100 Riihimäki
Puh. 050 4306 510
Aukioloajat: ma-ti ja to-pe klo 10-18, ke klo 12-20, la-su klo 10-15

Mistä löytyvät Suomen parhaimmat kirpputorit? Kerro oma suosikkisi.

KivaaTekemistä.fi on koko Suomen kattava hakupalvelu kaikelle kivalle tekemiselle. Liity palvelun Facebook-tykkääjäksi. ja kerro lomakkeella, mikä kohde Suomessa on tehnyt sinuun vaikutuksen. Voit voittaa Lippupisteen Elämyslahjakortin.