19.09.2016

Ainutlaatuinen LEGO-rakennustapahtuma Espoossa 15.-16.10.2016

Espoon Otaniemessä järjestetään 15.-16.10. kaksipäiväinen LEGO-aiheinen rakennustapahtuma. Tapahtuman järjestää Tähtikohteemme, LEGO-palikoiden erikoisliike Pii Poo

Tapahtuman vetonaula on Suomen suurin LEGO-kaupunki, jonka rakentamiseen voivat osallistua kaikki halukkaat paikan päällä lauantaina. Kaupungin lisäksi tapahtumassa on muun muassa LEGO-aiheisia näyttelyitä, mahdollisuus LEGO-rakenteluun sekä LEGO-tuotemyyntipiste. Myyntipisteeltä on tuoteuutuuksien lisäksi mahdollista ostaa myös vapaavalintaisia LEGO-palikoita irtomyynnistä.

LEGO-näyttelyt ovat yksityisiä kokoelmia. Tule viihtymään LEGO-palikoiden parissa, tuo omat kokoelmasi näytille tai osallistu Suomen suurimman LEGO-kaupungin rakentamiseen! Ilmoita itsesi mukaan tapahtumaan Facebookissa ja seuraa tapahtumauutisia.

Tapahtumassa on myös myynnissä ruokaa ja kahvilatuotteita.



Osta liput ennakkoon niin pääset nopeammin sisään!

Tapahtumaan myydään ovelta pääsyrannekkeita sekä lauantaina että sunnuntaina. Voit myös ostaa rannekkeet ennakkoon Pii Poon verkkokaupasta (www.piipoo.com) tai Pii Poon Helsingin liikkeestä osoitteesta Albertinkatu 46, 00180 Helsinki.

Ostamalla rannekkeen etukäteen vältyt jonottamiselta lipunmyyntipisteellä. Rannekkeiden ostaminen ennakkoon kannattaa, mikäli haluat minimoida jonotusaikasi. Ranneke oikeuttaa sisäänpääsyyn sekä lauantaina, että sunnuntaina.

Maksuvälineinä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit, sekä käteinen.

Hinnat:

Aikuiset 12,00 €
Alennusryhmä * 8,00 €
Perhelippu ** 30,00 €

* Opiskelijat, eläkeläiset sekä alle 15-vuotiaat lapset. // ** Max. 2 aikuista ja perheen alle 18-vuotiaat lapset.



Tapahtuma on avoinna yleisölle:

Lauantaina 15.10. klo 10-18
Sunnuntaina 16.10. klo 10-16

Huom! Tapahtumapaikalle saavuttaessa kannattaa käyttää julkisia kulkuvälineitä, sillä hallin lähellä on rajallinen määrä pysäköintipaikkoja.

Lisätietoja tapahtumasta