Time: 0.0009 Seconds\n

Hector & His Power Band: NOSTALGIA NYT!

Kasarmitori

Hector & His Power Band: NOSTALGIA NYT!
Kohteen nimi: Hector & His Power Band: NOSTALGIA NYT!
Tapahtuma-aika:
30.08.2024 - 30.08.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

HECTOR & HIS POWER BAND : NOSTAGIA NYT! KESÄ ’24’ LIVE
Perjantai 30.8.2024

Hector & His Power Band esittelee suomalaislegendan musiikkia kuudelta vuosikymmeneltä – alkoihan Hectorin ura jo vuonna 1966, jolloin silloinen teini-ikäinen muusikko julkaisi Palkkasoturi-äänitteensä. Käännösversio folk-laulajatar Buffy Sainte-Marien kansainvälisestä hitistä on kerännyt streaming-aikakaudellakin liki 1,5 miljoonaa kuuntelukertaa yksinomaan Spotifyssä,

NOSTALGIA NYT! Kesä´24`Live -kiertueen osana kuultava konsertti vie kuulijat läpi Hectorin vuosikymmeniä kestäneen hittiparaatin, ja jo nyt ohjelmiston kasaamisessa on törmätty mainioon ongelmaan, runsaudenpulaan, kun kymmenet jättihitit pitäisi saada mahdutettua yhteen settilistaan. Urallaan muun muassa lukuisia kulta- ja platinalevyjä, neljä Emma-palkintoa, Juha Vainio- ja Reino Helismaa -palkinnot sekä Pro Finlandian saanut Hector on kynäillyt säveliä ja sanoja myös lukuisille suomalaisille eturivin artisteille. Hector työstää tällä hetkellä myös vähitellen jatko-osaa vuonna 2016 julkaistuun Asfalttihippi-muistelmakirjaansa.

Helsingin elävän musiikin tarjonta saa upean lisän kaupungin ytimessä sijaitsevan Kasarmitorin muuttuessa konserttipaikaksi elokuun lopussa. Hienoa historiaa henkivä miljöö toimii tulevana kesänä kahden kotimaisen huippunimen tunnelmallisena näyttämönä, kun Hector & His Power Band nousee Kasarmitorin lavalle perjantaina 30. elokuuta ja Vesterinen Yhtyeineen valtaa saman paikan seuraavana päivänä.

Muokattu: 04.05.2024